Robotmaster en succes hos Daimler

Offline Programming Software is Single Solution for Robotic Hammer Peening of Automotive Stamping Dies Polishing die tools is a required practice in the automotive industry to reduce surface roughness, prevent galling, and prolong service life. Daimler AG wanted to automate their polishing operations for stamping dies used in sheet metal forming of automotive body panels. […]

Mastercam 2018 frigivet

Mastercam 2018 er frigivet og kommer med en ny række programmeringsfunktioner med fokus på hastighed, automatisering og effektivitet til alle typer bearbejdningsopgaver.

Mastercam til åbent hus med HAAS hos Edstrøms

CIMCO var med og demonstrerede Mastercam, da HAAS inviterede til åbent hus hos Edstrøms Værktøjsmaskiner i Løsning den 14. & 15 juni. Der var både F1-racer og -simulator, robotter og simultan 5-akset fræsning. Sidstnævnte fandt anvendelse, da vi lige fræsede en Boble. På førstedagen lagde en veloplagt Kevin Magnussen vejen forbi, satte for en god ordens […]

Mastercam understøtter Sandvik Coromant PrimeTurning™

CNC Software, der udvikler Mastercam, har slået sig sammen med Sandvik Coromant for som de første at kombinere automatiseret CAM og Sandvik Coromants PrimeTurning™-system.   Et nyt sæt Mastercam-drejningsstrategier vil være en del af Mastercam 2018 som frigives i juni, og de vil understøtte Sandvik Coromant Coroturn® Prime-skær og PrimeTurning-teknologien. De nye, automatiserede strategier forsimpler […]

En Danmarksmester til Mastercam

Den danske forhandler af Mastercam, CIMCO A/S, havde messepremiere for en af de senest tilkomne medarbejdere i form af 2016-Danmarksmesteren i industriteknik Oliver Stavnsbo.

VTM 2017 er i gang

Mød os på VTM 2017 den 28. februar til 3. marts i Odense Congress Center på stand C-4712. Vore eksperter er til stede og viser alle de seneste nyheder og muligheder i Mastercam 2017.

Mastercam 2018 er nu tilgængelig som Public Beta

Mastercam 2018 er nu tilgængelig som “Public Beta” på mastercam.com.

CIMCO viser Mastercam på VTM 2017

Mød os på VTM 2017 den 28. februar – 3. marts i Odense Congress Center, hvor vi demonstrerer nyhederne i Mastercam 2017. Stand C-4712.

DM i Skills 2017 er afsluttet

Vinder blandt industriteknikerne ved DM i Skills 2017 blev Jeppe Bangshøj Hermann.

Så er der DM i Skills 2017

Skills 2017 afholdes torsdag den 26. januar i Gigantium i Ålborg, hvor Jeppe er fra Ålborg, Mark fra København, og René fra Odense skal dyste.