CNC Software Inc.

CNC Software blev etableret i 1984 og er dermed en af de ældste virksomheder i den PC-baserede CAD/CAM-industri. Virksomheden blev bygget op omkring idéen om at levere billige PC-baserede CAM-systemer i en tid, hvor de fleste systemer var dyre CAD-orienterede produkter. CNC Software var en af de første virksomheder, der introducerede CAD/CAM-software udviklet specifikt til maskinarbejderen og ingeniøren, hvilket gav en praktisk løsning til begge markeder. Den oprindelige version af Mastercam byggede på to-dimensionel (2D-) CAM. Mastercam var en af de første micro-baserede CAM-pakker, som inkluderede CAD-funktionalitet, hvilket tillod brugeren at konstruere sine dele hurtigt og let.

CNC Software i dag

Kort efter at CNC Software startede i Massachusetts, flyttede virksomheden hovedkontoret til Vernon, Connecticut. I dag er CNC Softwares hovedkontor og træningsfaciliteter placeret i en bygning på 3.700 m² i Tolland, Connecticut – beliggende mellem Boston og New York City. Foruden 140 ansatte i Tolland har CNC Software også en afdeling i Washington, som er specialiseret i uddannelse. Den virkelige styrke i det 150.000-installationer stærke Mastercam-samfund ligger dog i det globale netværk af forhandlere. Nogle af disse eksperter har fulgt CNC Software helt fra starten. De har hjulpet med opbyggelsen af et marked og har i sandhed et “partnerskab” med virksomhedens kunder. De tilbyder råd og vejledning, erfaring og kompetencer til Mastercam-brugere overalt i verden.

Styrke og stabilitet

Som leder af en industri i over 30 år har CNC Software sat en ære i at opfylde sine kunders krævende behov, ved at levere fremragende produkter til priser, der kan betales. CNC Software har leveret CAD/CAM-løsninger til over 170.000 brugere i verden indenfor bl.a. bil- og flyindustrien. Mastercam tilbyder løsninger til designere og NC-programmører indenfor fræsning, drejning, wire EDM, plasma, lasers og 3D-design. CNC Softwares kunder rækker fra enkeltmandsfirmaer til store internationale producenter. Den samme software, som benyttes af firmaer som Boeing, IBM og Sikorsky ligger stadig i en prisklasse, hvor mindre foretagender også kan være med.

Besøg mastercam.com for mere information