Software til computerintegreret produktion

CIMCO A/S forestår salg, implementering og support af Mastercam CAD/CAM-systemer i Danmark. CIMCO A/S udvikler og markedsfører desuden software til computerintegreret produktion. Vores produktlinie inkluderer CNC-editorer, DNC-software til lagring og fremfindelse af NC-programmer, NC-programoptimering, postprocessorer og lynhurtig NC-programsimulering.

CIMCO A/S har solgt mere end 100.000 softwarelicenser gennem erfarne CAD/CAM/CNC-forhandlere og –konsulenter over hele verden. Den tætte kontakt og de hurtige tilbagemeldinger mellem vores forhandlere, eksperter, vores kunder og os, kombineret med viljen og evnen til nytænkning, udvikling og implementering fra dag-til-dag, sikrer os en førende position – og vores kunder konkurrencedygtige produkter.

CIMCO A/S blev grundlagt i 1991, og fra starten har vi været fokuserede på at udføre software- og integrationsløsninger på vores område. I dag udvikler og markedsfører vi en bred vifte af produkter, herunder CNC-editorer, DNC-server, software til hurtig NC-programsimulering og databaseapplikationer til administration af NC-programmer. Udover at udvikle vores egne softwareprodukter, forsyner vi produktionsvirksomheder over hele verden med CAD/CAM-løsninger og –konsulentbistand til 2½-, 3- og 5-akset CNC-programmering.

Vores hovedkontor og kursusfaciliteter er placeret i København. Herfra udgår vores salgs- og supportteams. Vores stab af tekniske servicemedarbejdere udfører en del arbejde udenlands, men har i øvrigt kontorer forskellige steder i Danmark.

Besøg cimco.com for mere information