International Clash of Trades konkurrence i Brussel.

Online reality-tv serien ‘Clash of Trades’ afholder 12-16 december en international konkurrence hos Haas Automation i Brussel.

Danske studerende fra erhvervsuddannelserne har mulighed for at deltage i konkurrencen, som fokuserer på fremstilling med 5-axis bearbejdning, CAD/CAM samt måling og inspektion – så viden og kendskab til disse områder er et krav. Ligeledes forventes det, at Haas stiller en række UMC750 tilrådighed ved konkurrencen.

Vi anbefaler naturligvis Mastercam som CAD/CAM!

Med kort varsel

Vi er klar over, at det er kort varsel, men har du og dit hold alligevel mod på at deltage, så kontakt os eller arrangørerne, Project MFG (bill@projectmfg.com), så vil vi forsøge at hjælpe jer videre så godt vi kan.

Clash of Trades og Project MFGs

‘Clash of Trades’ er en konkurrence designet til inspirere “øjeblikke, der sætter gang i en bevægelse” med det langsigtede mål, at få flere dygtige hænder indenfor de industrielle produktionsfag. Konkurrencen og hele bevægelsen bag, udspringer af den Amerikanske organisation Project MFG, som arbejder for et styrket samarbejdet mellem erhvervskoler, virksomheder og regering.

Find mere information om Clash of Trades her: