Mastercam 2022 frigivet

Mastercam 2022 øger produktiviteten og sænker omkostningerne med forbedret multiakset bearbejdning, nye 2D roughing værktøjer, forbedret modellering, automatisering og meget mere.

Forbedringerne i Mastercam 2022 er udviklet som direkte svar på de behov, som eksisterer indenfor det globale fællesskab af fremstillingsvirksomheder. De er et resultat af brugerinput, feedback fra Beta releases, kundebesøg samt vores partnere og software eksperter.

Udvalgte nyheder og forbedringer i Mastercam 2022:

  • OptiRough bane til 2D brugere. Den populære High Speed Dynamic OptiRough værktøjsbane kan nu også anvendes i Mill og Router modulerne.
  • Hurtigere og mere fleksibel programmering med f.eks. Unified Multiaxis, der selv vælger den bedste algoritme og beregner banerne ud fra den valgte geometri.
  • Forbedrede funktioner til modellering gør det nemmere at skabe og redigere meshes samt at genskabe hele modeller ud fra scannet data.
  • Nye system-wide funktioner (som kan bruges i hele Mastercam) til automatisering af opgaver og workflows.

Mere information

Besøg siderne herunder, hvis du vil helt i dybden med alle nyhederne i Mastercam 2022. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om nye funktioner, test versioner m.m.

Ring til os i dag på telefon 4585 6050 eller skriv til os på sales@cimco.com, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi har samlet de nyeste videoer om Mastercam 2022.
Bemærk at YouTube kan auto-oversætte undertekster til dansk under Settings -> Subtitles -> Auto-translate.

What’s New in Mastercam 2022 (engelsk)