Mastercam 2023 er frigivet

Mastercam 2023 er frigivet og indeholder en bred vifte af nye funktioner og forbedringer.

DM i Skills 2022

Mastercam og CIMCO var igen i år en af sponsorerne ved DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelserne, som blev afholdt 28. – 30. april i Høng-Hallen i Kalundborg.

Nye Mastercam kurser i 2022 Datoer for vores CIMCO CAD/CAM kurser i 2022 er nu på plads med kurser i både Skive og København. Der er mange datoer at vælge imellem, og vi er fleksible mht. hvilke moduler der gennemgås på hvilke datoer. Information om kurserne samt kursuskalender findes her:CIMCO CAD/CAM kurser

Mastercam 2022 frigivet

Mastercam 2022 øger produktiviteten og sænker omkostningerne med forbedret multiakset bearbejdning, nye 2D roughing værktøjer, forbedret modellering, automatisering og meget mere.

TV shows og uddannelsesvideoer med Titans of CNC

Titans of CNC er en virksomhed, som producerer avancerede emner til den amerikanske flyindustri, men navnet dækker også over et stort (og gratis) online CAD/CAM/CNC akademi, et TV show og senest et live-show på Facebook under navnet The BOOMBASTIC SHOW.

Skab bedre parter hurtigere med Mastercam 2021

Mastercam 2021 øger produktiviteten og sænker omkostningerne med forbedret multiakset bearbejdning, forbedret drejning samt øget hastighed, sikkerhed og meget mere.

Nyheder i Mastercam 2021

Mens vi venter på, at Mastercam 2021 udgives kan du her læse alt om, hvad der er nyt og forbedret i den kommende version. Vi forventer at Mastercam 2021 udgives omkring d. 1. juli 2020. Læs om alle nyhederne i Mastercam 2021 i denne pdf (engelsk).

DM i Skills 2020 i København

Mastercam og CIMCO var igen i år blandt sponsorerne til DM i Skills, årets største uddannelsesevent, som løb af stablen den 16. – 18. januar i Bella Center i København.

Mastercam 2020 frigivet

Mastercam 2020 er pakket med nye funktioner og forbedringer, fra 2D til multi-akset bearbejdning, forbedringer til CAD og modelforberedelse, forbedret Machine Configuration, forbedringer til 3D Tooling og meget mere. Alt sammen med fokus på øget produktivitet og reducering af produktionsomkostningerne.

Mastercam 2020 tilgængelig som Public Beta

Mastercam 2020 er nu tilgængelig som Public Beta og kan hentes via mastercam.com. Du kan læse mere om alle nyhederne i Mastercam 2020 i denne pdf (engelsk). Vi regner med release i juni 2019.