CIMCO Verify online kursus / Webinar

Tirsdag d. 28. maj samt tirsdag d. 11. juni inviterer vi alle interesserede til et online kursus og demonstration af CIMCO Verify på både dansk og engelsk. Se tilmelding og tider nedenfor.

CIMCO Verify er udviklet af CIMCO som et add-on til Mastercam og repræsenterer det sidste nye indenfor simulering til både fræsning og drejning.

Ved at benytte den nyeste teknologi og ikke mindst GPU’erne på grafikkortet, kan vi med CIMCO Verify opnå en ekstremt hurtigt solid simulering – noget, som normalt kan være yderst tidskrævende for avancerede emner.

Med CIMCO Verify ser vi hastigheder, som er op mod 100 gange hurtigere ved simultant 5-akset og 3D bearbejdning. Med andre ord, så kan en fuld simulering gennemføres på sekunder frem for at vente 5, 10, 20 minutter, eller længere.

Når vi viser CIMCO Verify oplever vi ofte, at folk simpelthen tror det er en video de ser – men det er CIMCO Verify i real-time.

CIMCO Verify er brugervenligt og nemt at opsætte, med eller uden maskinsimulering. Det kan opsættes på tre niveauer; NCI, External post og NC koder. Det er desuden muligt, at bygge sine egne maskiner med tilhørende Machine Builder og meget mere.

På online kurset vil vi gennemgå følgende:

  • Gennemgang af CIMCO Verify samt seneste nye funktioner
  • The easy and quick way to an advanced simulation
  • Setup af fixture og stock
  • Muligheder for opsætning
  • Mere om hvilke simuleringsmuligheder CIMCO Verify tilbyder
  • Svare på spørgsmål

Tilmelding

For at tilmelde dig, skal du blot sende en email til mr@cimco.com (Mads Riis) eller til sales@cimco.com med den ønskede dato (28/5 eller 11/6) og tidspunkt – så vil du efterfølgende modtage nærmere information.

Kursus på dansk fra kl. 10:00-11:00
Kursus på engelsk fra kl. 13:00-14:00

Kurset er gratis. Bemærk at vi samme dag også har er lignende kursus med CIMCO Probing.

Mere information

På hjemmesiden cimcoverify.com kan du læse meget mere om CIMCO Verify, se videoer m.m. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig.