Mastercam 2025 frigivet

CNC Software har netop udgivet Mastercam 2025, som kommer med nye funktioner og forbedringer designet til at maksimere hastighed, effektivitet og præcision i dine bearbejdningsoperationer.

Mastercam 2025 er videreudviklet med udgangspunkt i feedback fra brugere over hele verden og opfylder brugernes væsentlige krav, samtidig med at produktivitet og bæredygtighed i fremstillingen fremmes.

Besøg mastercam.com for at læse mere om alle de nye funktioner i Mastercam 2025.

Ny Mastercam® Deburr

Mastercam Deburr er en avanceret løsning til automatiseret kantafgratning (finishing), der revolutionerer afgratningsprocessen for Mastercam Mill, Mastercam Mill 3D, Mastercam Router og Mastercam Mill-Turn. Designet til at integrere problemfrit med dine Mastercam-produkter, forenkler dette add-on afgratning gennem automatisk kantdetektion og et brugervenligt interface. Mastercam Deburr gør det muligt, at udnytte den strømlinede afgratningscyklus i et 3-akset miljø uden at kræve Mastercam Multiaxis, hvilket giver hurtigere og mere nøjagtig afgratning med mindre behov for manuelle tilpasninger. For brugere med Mastercam Multiaxis sikrer det velkendte bruger-interface en nem overgang.

Produktivitetsforbedringer

Mastercam 2025 introducerer også finish passes til værktøjsbanerne 2D Dynamic Mill og Area Mill. Den nye Finish Passes-side giver brugerne mulighed for at tilføje højhastigheds baner langs de valgte værktøjsbane grænser (boundaries), med konfigurerbare parametre for feedrate og spindelhastighed, hvilket sikrer en glat og præcis finish.

Avancerede egenskaber

Mill-turn support for Y-akse drejning er en betydelig tilføjelse i Mastercam 2025, der gør det muligt for brugerne at oprette værktøjsbaner med den korrekte værktøjsorientering og spindel nulpunkt (origin), samtidig med at de nyder godt af de seneste fremskridt inden for Y-akse værktøjsteknologi. Den nye A-akse kontur til drejning komplementerer B-akse kontur værktøjsbanen, udvider understøttelsen for roterende kontur drejning og giver brugerne mulighed for at bearbejde svært tilgængelige områder med lethed.

Performance forbedringer

Thread Mill operationer i Mastercam 2025 drager fordel af forbedringer såsom Speed/Feed Override for Lead In/Out, som giver bedre kontrol under ind-/udgangsbevægelser, fremmer længere værktøjslevetid og mere nøjagtig bearbejdning af gevind. Den gradvise Lead In/Out-funktion forbedrer værktøjskontrollen under engagement og frakobling for Thread Mill operationer, mens den nye Tool Edge Feed Rate beregner feedrates baseret på værktøjets tangentiale kant for mere præcis bearbejdning.

Sikkerhedsforbedringer

Mastercam 2025 introducerer automatiske licensopdateringsnotifikationer for softwarebaserede licenser. Denne funktion sparer tid for brugerne, samtidig med at Mastercam holdes sikker med de seneste licensoplysninger og funktioner.

Dette er blot nogle af de spændende nye funktioner og forbedringer i Mastercam 2025. Besøg mastercam.com for at læse mere om alle de nye funktioner i Mastercam 2025 eller kontakt os for at høre nærmere.