Nyheder i Mastercam 2024

Mens vi venter på at Mastercam 2024 bliver udgivet, kan du her læse alt om, hvad der er nyt og forbedret i den kommende version. Vi forventer at Mastercam 2024 udgives i Juni måned.

Læs om alle nyhederne i Mastercam 2024 i denne pdf (engelsk).

Her er nogle af de højdepunkter, som vi er mest spændte på – og som allerede nu kan testes i Mastercam 2024 Public Beta. Hvis du er på Maintenance kan du logge ind på din Mastercam-konto og downloade den gratis offentlige betaversion af Mastercam 2024 (Public Beta).

Forbedringer til B-Axis Contour

B-Axis Contour Turning operationen i Mastercam 2024 har fået tre store forbedringer:

  • Evnen til manuelt at redigere det anvendelige indsætningsområde
  • Evnen til manuelt at redigere tool axis vektorer
  • Funktion til at justere stock

De nye funktioner giver dig endnu mere kontrol over værktøjets kontakt med emnet samt yderligere optimering af værktøjsløft og overfladefinish.

Vinkelhoveder til værktøjsrevolver

Mastercam 2024 opdeler tool locators til revolveren i to separate komponenttyper: en til drejeværktøjer og en anden til fræseværktøjer. Du kan oprette fræseværktøjslokatorer (tool locators) til face milling, cross milling eller vinklet. Du kan også specificere en fast vinkel i komponentegenskaberne eller læse orienteringen fra operationen.

Process Hole Toolpath

Med Process Hole-værktøjsbanen kan du genanvende tidligere definerede huller på nye parter. Hul-operationer kan defineres og gemmes i et operationsbibliotek (operations library) og du kan herefter importere de relevante operationer i din part fil.

Dette er kun nogle få af de nye funktioner og forbedringer, der kommer til Mastercam 2024.