Mastercam 2020 frigivet

Mastercam 2020 er pakket med nye funktioner og forbedringer, fra 2D til multi-akset bearbejdning, forbedringer til CAD og modelforberedelse, forbedret Machine Configuration, forbedringer til 3D Tooling og meget mere. Alt sammen med fokus på øget produktivitet og reducering af produktionsomkostningerne.

CNC Programmering og forberedelse

Programmering og opsætning bliver hurtigere med Mastercam 2020, så du kan få mere klaret på den samme tid. 3D Blend, en ny værktøjsbane, giver en glat, ensartet og præcis finish samtidig med, at check for kollision med emne og holder understøttes. 3D Tooling, til opsætning af 3d værktøjer, er også blevet kraftigt forbedret med nye, tydelige 3d ikoner og intelligente funktioner, som gør det langt hurtigere at definere værktøjer. Ligeledes kan inserts og holdere nu hurtigt fremsøges ved at filtrere på en lang række parametre.

Chaining er også blevet nemmere og dermed hurtigere at bruge, både når der arbejdes med wireframes og solids.

Verificering

Med forbedringer til både værktøjsbaner og maskinsimulering, herunder tydeligere visning af baner samt forbedrede verifikations- og analysefunktioner, skaber Mastercam 2020 større sikkerhed og et bedre grundlag for at træffe afgørende beslutninger – inden en opgave køres på maskinen. Disse forbedringer inkluderer bl.a. “Go to home”, der ved ændring af værktøjsplanet, bevæger værktøjet tilbage til en “hjemme”-position mellem operationer. Med Rotary axis kan du simulerer multi-aksede bevægelser og med Skip Drill Cycle Pecking kan tidsestimering af cycles forbedres.

Partnerskaber

Mastercam har slået sig sammen med nogle af industriens største spillere for, at kunne tilbyde og understøtte et bredere udvalg af nye software værktøjer, den bedste hardware, kraftfulde læringsværktøjer og meget mere. Spar tid, reducér fejl og få adgang til de nyeste innovative partnerskaber, som tilbydes gennem Mastercam.

Mere information

Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte os direkte for at høre mere om mulighederne med Mastercam og den nye Mastercam 2020.

Besøg siden whatsnew.mastercam.com for mere information om alle nyhederne i Mastercam 2020 (engelsk)

– Vi har samlet de nyeste videoer om Mastercam 2020 (engelsk)

– Læs mere i What’s new in Mastercam 2020 (engelsk)

– Læs mere i Mastercam 2020 Product Overview (engelsk)