Mastercam 2019 frigivet

Mastercam 2019 kommer med nye funktioner og forbedringer til strømlining af processen fra design til færdigbearbejdet emne.

Mastercam 2019 indeholder bl.a. forbedringer indenfor følgende områder. En fuld gennemgang af alle nyhederne kan læses her – What’s New in Mastercam 2019 (engelsk).

Forberedelse/Opsætning

Nedbring opsætningstiden og øg effektiviteten med stærkere funktioner til import af CAD modeller, forberedelse af parter, opsætning af fiksturer samt en udvidet understøttelse af model-baserede definitioner (MBD).

Værktøjsunderstøttelse

Mastercam 2019 indeholder nye digitale værktøjsbiblioteker, der sikrer præcise assembly-modeller og adgang til de nyeste værktøjsteknologier – bl.a. med understøttelse for Accelerated Finishing™ og meget mere (se nedenfor).

CNC programmering

Hurtigere og mere effektiv CNC programmering med nye forbedrede 2D – 5-aksede værktøjsbaner, herunder forbedringer til Drejning og Mill-Turn samt Swiss.

Validering

Forbedret værktøjsbane- og maskinsimulering, visualisering af værktøjsbaner samt andre validerings- og analysefunktioner giver en øget sikkerhed for, at emner bearbejdes korrekt første gang.

Job håndtering & dokumentation

En bred vifte af system-forbedringer forenkler dokumentation og håndtering af opgaver – herunder kvalitets og certifikationsinitiativer.

Dynamic Motion™ teknologien fortsætter med at innovere

Dynamic Motion værktøjsbaner maksimerer hastigheden, hvormed materiale kan fjernes og kan reducere bearbejdningstider med op til 75%. Dynamic Motion justerer løbende værktøjsbanen for at opretholde en konstant spåntykkelse, hvilket giver en ensartet bearbejdning, kortere cyklustider og forlængelse af værktøjers levetid.

Accelerated Finishing™ teknologien bringer nye måder til at arbejde hurtigere

Mastercams Accelerated Finishing teknologi (også kaldet Finish) er det nyeste teknologi-spring indenfor innovative profil-værktøjer og processer til øget bearbejdningsproduktivitet og effektivitet. I samarbejde med industriens bedste og smarteste værktøjsproducenter er Mastercam softwaren i stand til fuldt at udnytte de nyeste værktøjer med kortere cyklustider og forbedret overflade finish til følge.

Læs mere om de mange nyheder i Mastercam 2019 her – What’s New in Mastercam 2019 (engelsk) – eller kontakt os for at høre nærmere.