Mastercam 2017 er frigivet

Mastercam 2017 kommer med et nyt strømlinet interface samt en ny række funktioner med fokus på hastighed, automatisering og effektiv afvikling af alle typer opgaver.

Mastercam 2017 kan downloades af kunder med opdateringsaftaler. Følg blot instruktionen nederst på siden. Download består indtil videre kun af en engelsk version.

Ny brugergrænseflade, hurtigere workflow

Med den nye brugergrænseflade er alle funktioner opdelt på faneblade (tabs) og grupperet efter aktivitet. Funktioner til at skabe og redigere ligger altid nemt tilgængelige under samme tab, så det er nemt at finde og bruge de mange funktioner. Yderligere, er der nu fuld understøttelse for at have flere Mastercam vinduer åbne samtidig.

Kortere cyklustider med Dynamic Motion

Dynamic Motion gør det muligt at reducere bearbejdningstider med 75% eller mere og udnytte nye som gamle maskiner maksimalt. Mikro løft er gjort smartere således, at værktøjet benytter kortere direkte transportbaner, hvilket giver kortere cyklustider.

Flottere resultat med Optimized Raster Motion

Optimized Raster Motion øger effektiviteten af værktøjsbanerne ved at udfylde stejle områder i geometrien med vinkelrette bevægelser, hvilket giver et renere resultat.

Maksimalt værktøjsindgreb

Med ny Maximum Stock Engagement kan grænser defineres for værktøjsindgreb i ubearbejdet materiale, hvilket sikrer at små værktøjer aldrig arbejder hårdere mod materialet end de kan tåle.

Flere nyheder i Mastercam 2017

Direkte preview af udvalgte værktøjsbaner uden tidskrævende beregninger
Redesignet Level og Plane Managers, som kan “dockes” i interfacet
Bedre workflow med redesignet Tool Setup Manager i Mill-Turn
Nye funktioner til Multiaxis Drill
Rotary Advanced – ny 4-akset værktøjsbane
Læs mere på mastercam.com

Se også traileren for Mastercam 2017 og alle 2017 videoerne finder du her.

Download og installation

Mastercam 2017 kan downloades af kunder med opdateringsaftaler. Følg blot instruktionen nedenfor. Download består indtil videre kun af en engelsk version.

Luk alle vinduer med Mastercam
Download installationsfilerne fra Mastercam Downloads Page
.ZIP-filen kan udpakkes til en placering eller et device. Kør setup.exe for at starte installationen. For selvudpakkende .exe-installationsfiler: Efter download, dobbeltklik blot den downloadede fil for at starte installationen.
Følg instruktionerne under installationen. Det tager et minut eller to før installationen starter, så hav venligst tålmodighed.